LICO - Nové jahňacie MENU pre psov

Značka: LICO nature

Jahňacie mäso + jahňací vývar + jahňacie droby + ovocie a zelenina + OLEJ, uvarené domäkka

Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (34 ks) Skladom (34 ks) Zvoľte variant
Kód: 423256 523256 Zvoľte variant
€4,50 €6,25 od €4,50
LICO - Nové jahňacie MENU pre psov
Značka: LICO nature

Naše lahodné konzervy MENU pozostávajú z mäsa, mäsového vývaru a vnútorností z príslušného zdroja bielkovín, rafinované lahodným ovocím a zeleninou a hodnotným rybím olejom. Čerstvé suroviny sú v konzerve varené čo najšetrnejšie bez pridania atraktantov, farbív, aróm či konzervačných látok.

Konzervy odporúčame skladovať na chladnom a suchom mieste. Naša mäsová konzerva po otvorení vydrží dobre uzavretá v chladničke cca 3 dni.

VYHLÁSENIE:

Kompletné krmivo pre psov

ZLOŽENIE:

40 % jahňacie mäso, 25 % jahňacie droby pozostávajúce z pľúc, pečene a srdca, 23,9 % vývar, 4,5 % špenát, 4,5 % broskyňa, 1 % minerály, 1 % šípky, 0,1 % rybí olej.

ANAYLTICKÉ ZLOŽKY:

Vlhkosť 78,0 %, popol 2,5 %, hrubý tuk 5,0 %, hrubý proteín 9,0 %, hrubá vláknina 0,5 %.

VÝŽIVOVÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY: 

Vitamín D3 200 IU, vitamín E 18 mg/kg, vitamín B6 5 mg/kg, vitamín B1 6 mg/kg, kyselina listová 0,5 mg/kg, biotín 66 μg/kg, vitamín C 200 mg/kg, meď (chelát aminokyseliny medi) 2 mg / kg, zinok (síran zinočnatý) 26 mg/kg, mangán (síran manganatý) 1,7 mg/kg, jód (jodičnan vápenatý) 0,4 mg/kg.

Kŕmne odporúčanie pre dospelých psov:                   

Hmotnosť psa

normálne

aktívny

5 kg

330 g

380 g

10 kg

550 g

640 g

20 kg

930 g

1070 g

30 kg

1260 g

1450 g

40 kg

1560 g

1800 g

 

Tieto informácie sú orientačné. Individuálne potreby závisia od faktorov, ako je vek, plemeno, aktivita a podmienky bývania. Množstvo krmiva je vypočítané pre psov s normálnou hmotnosťou. Berte to do úvahy pri kŕmení a prispôsobte sa tomu. Kŕmte pri izbovej teplote a vždy poskytnite dostatok čerstvej vody izbovej teploty. Odporúčame rozdeliť množstvo jedla do viacerých jedál.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: