MjAMjAM - Blanšírované kura s lahodnou mrkvou

Značka: MjAMjAM
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (42 ks) Skladom (33 ks) Zvoľte variant
Kód: 23031 23001 Zvoľte variant
€3,96 €2,64 od €2,64
MjAMjAM - Blanšírované kura s lahodnou mrkvou
Značka: MjAMjAM

MjAMjAM Blanšírované kura s lahodnou mrkvou a omáčkou. Z tohto kuraťa v omáčke sa Váš miláčik zblázni! S našimi novými druhmi bude aj Váš miláčik slintať do siedmeho neba. Blanšírované kura s lahodnou mrkvou a omáčkou nielenže spestrí misku Vášho chlpatého kamaráta, ale presvedčí aj zdravými ingredienciami a tým najlahodnejším mäsovým pôžitkom. Dobré veci v miske a radosť v brušku. Takto chutí MjAMjAM omáčka snov.

ZLOŽENIE:

Kuracie mäso (svalovina, srdce, pečeň, krky, žalúdky) 67 %, kurací vývar 27 %, Julienne mrkva 5%, minerály, ľanový olej 0,2 %.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

Vlhkosť 79%, hrubý proteín 9,5%, obsah tuku 4%, popol 1,8%, hrubá vláknina 0,3%.

VÝŽIVOVÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY (na 1 kg):

Vitamín A: 2000 IU, Vitamín D3: 200 IU, Vitamín E: 25 mg, Biotín: 25 ug, Zinok ako oxid zinočnatý: 20 mg, Jód ako jodičnan vápenatý, Bezvodý: 0,75 mg, Meď ako pentahydrát síranu meďnatého: 1,5 mg.

ODPORÚČANÝ SPÔSOB  KŔMENIA:

170-200 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 2 kg.

340-400 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 5 kg.

440-510 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 7 kg.

575-665 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 10 kg.

780-905 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 15 kg.

970 - 1120 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 20 kg.  

Tieto informácie sú návodom. Individuálne denné potreby vášho psa závisia od iných faktorov, ako je plemeno, vek, úroveň aktivity a postoj. Dodatočné kŕmenie maškrtami by sa malo brať do úvahy v dennej dávke.

Kŕmte pri izbovej teplote. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 2 dní. Vždy zabezpečte dostatok čerstvej pitnej vody.

Dodatočné parametre

Kategória: Konzervy pre psy
Brands: MjAMjAM
Druh zvieraťa: Psy
Veľkosť: 380g
Vyberte si zloženie: Hydina

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: