MjAMjAM - Čisté klokanie mäso

Značka: MjAMjAM
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (23 ks) Skladom (2 ks) Zvoľte variant
Kód: 22143 22183 Zvoľte variant
€4,80 €7,20 od €4,80
MjAMjAM - Čisté klokanie mäso
Značka: MjAMjAM

MjAMjAM Lahodné čisté klokanie mäso. Toto jedlo ponúka Vášmu miláčikovi čistý pôžitok z mäsa. 100% čerstvé klokanie mäso pre jedinečný a exkluzívny chuťový zážitok, ktorý mu dodáva aj všetky dôležité vitamíny a minerály. „Vhodné pre daný druh, blízko k prírode a koristi“ – to znamená pre nás veľmi vysoký obsah mäsa. Úplne sa vyhýbame obilninám, cukru, konzervačným látkam alebo arómam, ako aj syntetickým spojivám.

ZLOŽENIE:

Klokanie mäso, srdce, pečeň, pľúca, obličky (71 %), mäsový vývar (28 %), vaječné škrupiny (0,5 %), minerály (0,5 %).

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

12 % surového proteínu, 4,5% obsah tuku, 1,5% surového popola, 0,4 % hrubej vlákniny, 80,0% vlhkosť, 0,25-0,30% vápnika, 0,18-0,22 % fosforu.

VÝŽIVOVÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY (na 1 kg):

Vitamín D3 200 IU, vitamín E 50,0 mg, jód ako jodičnan vápenatý (bezvodý) 0,2 mg, mangán ako síran manganatý 2,0 mg, zinok ako síran zinočnatý (monohydrát) 20,0 mg, vitamín B1: 25 mg/kg, vitamín B2: 10 mg/kg, vitamín B6: 20 mg/kg, vitamín B12: 100 mcg/kg, vitamín B5: 20 mg/kg, vitamín B7: 300 mcg/kg minerály, Horčík: 0,02 %, Železo: 35 mg/kg, Meď: 4 mg/kg.

ENERGETICKÁ HODNOTA (na 100 g):

86 kalórií, 359 kJ NfE 1,6 %.

ODPORÚČANÝ SPÔSOB  KŔMENIA:

200-400 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 5-10 kg.

400-800 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 10-20 kg.

800-1200 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 20-35 kg.

1200-2000 g denne pre dospelého psa s hmotnosťou 35-65 kg.

Priemerné kŕmne hodnoty pre dospelých, normálne aktívnych psov. Čerstvá pitná voda by mala byť vždy voľne dostupná. Po otvorení skladujte v chladničke maximálne 24 hodín. Kŕmte pri izbovej teplote.

Dodatočné parametre

Kategória: Konzervy pre psy
Brands: MjAMjAM
Druh zvieraťa: Psy
Veľkosť: 400g, 800g
Vyberte si zloženie: Exotické

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: