NIVOBA - CLassic Menu s hovädzím, kuracím a jahňacím mäsom

Značka: NIVOBA
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (46 ks)
Kód: 525991
€6 –33 % €4
NIVOBA - CLassic Menu s hovädzím, kuracím a jahňacím mäsom
Značka: NIVOBA
NIVOBA CLassic Menu s hovädzím, kuracím a jahňacím mäsom
Akcia
€6 –33 %

Tejto trojkombinácii váš chlpáč rozhodne neodolá! Kompletné krmivo NIVOBA CLASSIC MENU obsahuje tri druhy mäsa, vnútornosti, mäsový vývar, lahodnú zeleninu a dôležité minerály. Šetrne uvarené domäkka, poteší ňufák aj bruško.

Čerstvé suroviny v tomto krmive sa varia čo najšetrnejšie bez pridania atraktantov, farbív, dochucovadiel či konzervačných látok, a tak obsahujú len to najlepšie pre vášho psíka. Konzervy skladujte na chladnom a suchom mieste, po otvorení skladujte v chladničke do 3 dní. Podávajte v izbovej teplote.

ZLOŽENIE:

Mäso a mäsové produkty 62,5 % (vrátane min. 4 % hovädzieho mäsa, 4 % kuracieho mäsa, 4 % jahňacieho mäsa), zelenina: 0,5 % sušená repná dužina, vývar: 36%, minerálne látky: 1 %.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

Hrubý proteín 10,0 %, hrubý tuk 8,0 %, hrubý popol 1,2 %, hrubá vláknina 0,6 %, vlhkosť 80,0 %.

VÝŽIVOVÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY:

Vitamín D3 200 I.U., vitamín E 18mg/kg, vitamín B6 5mg/kg, vitamín B1 6mg/kg, kyselina listová 0,5mg/kg, biotín 66μg/kg, vitamín C 200mg/kg, meď (chelát aminokyseliny meďnatej) 2mg/kg, zinok (síran zinočnatý) 26mg/kg, mangán (síran mangánatý (II)) 1,7mg/kg, jód (jodičnan vápenatý) 0,4mg/kg.

Kŕmne odporúčanie pre dospelých psov:
Hmotnosť psa
 Množstvo krmiva
5 kg. cca. 320 g.
10 kg. cca. 530 g.
20 kg. 900 g.
30 kg. 1220 g.
40 kg. 1520 g.

Celkové denné množstvo krmiva by sa malo rozdeliť na dve kŕmne dávky.

Pri kŕmení vždy podajte svojmu psovi čerstvú vodu.

Uvedené množstvá krmiva sú len odporúčaním a je potrebné prispôsobiť ich individuálnym potrebám vášho psíka. Optimálne množstvo krmiva závisí od rôznych faktorov ako je vek, pohlavie, úroveň aktivity, metabolizmus a rôzne ďalšie vplyvy prostredia.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: